lauantai 28. joulukuuta 2013

Joulun ihania lahjoja

Aattoaamun suloisimmat pikkupaketit olivat nukkisystäviltämme.
Elisan joulupaketista ilmestyi mitä suloisin joulupuu. Valkoisin ja punaisin joulupalloin koristeltu valkoinen kuusi on todella kaunis. Valkoisessa ruukussakin on punaisia sydämiä. Joulupuu on todellakin peräisin ihanasta arjen ihmemaasta, kiitos!
Katilta uskomattoman pehmoinen ja tyylikäs, hohtavin syvänmeren helmin ja kultaisin boordireunuksin koristeltu torkkupeitto, pikkiriikkiset punalakkiset tontut, joulukortti sekä kauniit joulupallot upeassa lahjakassissa. Kaunis kiitos Kati!
Jaanan paketista paljastui vaikka mitä: tuoksuvia oikeita minikynttilöitä (ihan itse valettuja), kristallinen helmienkeli, sammutuspeitto (tuiki tarpeellinen joka kotiin) ja pinkka joululehtiä, joiden sisäsivuillakin on lukemista (suurennuslasilla testattu). Lisäksi lahjapussukassa oli monta kankaalle painettua valokuvaa, joissa oli mieleenpainuvia muistoja viime kesältä, kun vietimme ihanaa päivää Villa Lepolassa.  Kuvista voi tehdä vaikka minikokoisia canvas-tauluja. Ihania yllätyksiä, kiitos Jaana!
Katrilta tuli tämä neulottu valkoinen peite ja punainen pieni sohvatyyny, joiden väriyhdistelmä on tietysti täydellinen: punainen ja valkoinen! Kiitokset Katrille.
Lisäksi vaihdoimme jouluyllätyksiä Maaretin ja Teijan kanssa. 
Kielokartanossa käärittiin tällaiset paketit
Oulun miniystävämme, Lillahusin veikeä emäntä lähetti Kielokujalle suurenmoisen joulutervehdyksen, josta paljastui toinen toistaan suloisempia minitavaroita: kynttilänsammutin, pitsinen tarjotin, kanelia lasipurkissa, kaulin, kaunis valkoinen ovikranssi, esiliina, säilytyspussukoita ja joulukortteja paperipussukassa. Kiitos Teija!
 
Maaret puolestaan lähetti Suomen Turusta tonttupariskunnan ja kauniin pinkin amarylliksen. 
Harmittavasti kukan alkuperäinen saviruukku oli murskaantunut pitkän matkan aikana, mutta onneksi Kielokartanon vanhalla emännällä on viherpeukalo kohdallaan ja kukka istutettiin uuteen ruukkuunsa. Kiitokset Maaretille!

Nimipäivätytöt kiittävät kaikkia miniystäviään ihanista minilahjoista!